2011. szeptember 5., hétfő

Egy kis reklám


Lassan eltelt egy év, mi pedig ismét csak népszerűsítjük az alábbi rendezvényt, melyen ha minden igaz, személyesen is ott leszünk! (Reméljük addig sem kéz-, sem lábtörést nem szenvedünk :D )


Kutatók a Neten - II. Kutatói Blog és Weboldal Találkozó Budapest, 2011. szeptember 23.
Jönnek a virtuális kutatók

Szeptember folyamán két rendezvényt tart a NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community). Az augusztus 29-től szeptember 2-ig zajló NANOPAPRIKA POSTER 2011 - I. Virtuális Nanotechnológiai Poszter-konferencia és a szeptember 23-án, a Kutatók Éjszakáján a Tempus Közalapítvánnyal közösen megrendezésre kerülő Kutatók a Neten 2011 - II. Kutatói Blog és Weboldal Találkozó azt a célt szolgálja, hogy a tudományokat, a kutatók világát közelebb hozza
az Interneten felcseperedő generáció tagjaihoz.
A tudománynépszerűsítés mellett a virtuális és valós programok találkozási pontot biztosítanak a szakemberek számára is.

A Kutatók a Neten 2011 (www.kutato.net) blog-bemutatkozóra a tavalyi hagyományt követve a Kutatók Éjszakája (www.kutatokejszakaja.hu) budapesti központi rendezvényén kerül sor, ezúttal az Erzsébet téri Gödör Klubban. Az érdeklődők találkozhatnak többek között a Csillagászati hírportál (hirek.csillagaszat.hu), az Élettudományi Hírnök (www.mrns.hu), a Bioetika (bioetikablog.hu) portálok és blogok
készítőivel. Képviselteti magát az online kutatással foglalkozó CAWI blog (cawi.blog.hu), az Online Pszichológia (www.onlinepszichologia.hu) és az Orvosok Lapja (www.nilnocere.hu). A szervezők természetesen bemutatják azt is, hogyan lett egy doktorandusz állmából egy 4800 kutatót tömörítő online közösség (www.nanopaprika.eu) és hogyan telnek egy posztdoktor hétköznapjai távol az otthontól (Posztdok Napló - www.kispaszti.com). Akik ellátogatnak az eseményre, megtudhatják, kik állnak a weboldalak mögött. Megismerhetnek olyan professzorokat, tudományos munkatársakat, cégvezetőket, doktoranduszokat, akik szabadidejük egy részét azzal töltik, hogy Internetes tartalmakat hozzanak létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése